Gyakran ismételt kérdések

Kérlek nézd át az alábbi kérdéseket, ha probléma merül fel, vagy kérdésed lenne szolgáltatásunkról!

HOGYAN MŰKÖDIK A GPS NYOMKÖVETŐ?

A GPS nyomkövető nem egy bonyolult szerkezet, használata és működése egyszerűbb, mint sokan azt gondolnák. Mivel azonban rengeteg embernek nem egyértelmű, lássuk miként is működik egy ilyen szerkezet! Miután kiválasztottuk a számunkra legmegfelelőbb készüléket és szakszerűen beépíttettük járművünkbe, a nyomkövető az első aktiválást követően azonnal elkezdi gyűjteni a járművel kapcsolatos legfontosabb adatokat, melyeket egy központi szerveren tárol el. A GPS nyomkövető folyamatosan kommunikál a központi szerverrel, de vannak el nem küldött adatok is, amelyeket feketedobozként képes magában tárolni, így esetleges hálózati vagy egyéb probléma miatt is lesz biztonsági mentés. A GPS nyomkövető folyamatos műholdas helymeghatározást végez és általában tartozik hozzá egy, a központtal történő kommunikációhoz használt modultelefon, valamint egy PCB vezérlő eszköz is, ami az adott készülék működését hivatott koordinálni. A működés során a nyomkövető által rögzített adatok a központi szerverről On-Line elérhetővé válnak, így juthatnak el a felhasználóhoz, aki gyorsan és konkrétan ingyen, valamint bárhonnan elérheti a szükséges adatokat.

DÍJMENTESEN IS KIPRÓBÁLHATOM, MIELŐTT ELKÖTELEZEM MAGAM?
Igen! Lehetőség van egy hónap díjmentes kipróbálásra. Ennek a feltétele egy 30.000Ft-os óvadék befizetése, melynek árát beépítjük az eszközárba abban az esetben ha tetszik a szolgáltatásunk és szeretnéd tovább használni. Amennyiben nem vagy elégedett a szolgáltatással, az óvadék összegét maradéktalanul visszakapod!

MUSZÁJ MEGVÁSÁROLNOM AZ ESZKÖZT?
Nem. Lehetőség van az eszköz bérlésére is. Ennek áráról a kapcsolati elérhetőségek bármelyikén érdeklődhetsz.

MI A HELYZET A REJTETT KÖLTSÉGEKKEL? PÉLDÁUL AZ ESZKÖZ DÍJÁN KÍVÜL VAN HAVIDÍJ, SZERELÉSI DÍJ, EGYÉB?
Az eszköz díján kívül természetesen van havidíj, mivel ez egy szolgáltatás. Négyféle csomagot kínálunk, melyek különböző opciókat tartalmaznak. Kapcsolattartód szívesen segít kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet, ha segítségre lenne szükséged. A szerelési díj csomagtól és járműtípustól változhat. Esetleges költség lehet még a roaming amennyiben külföldön szeretnéd használni a szolgáltatásunkat.

 

HA GOND VAN, KIT HÍVHATOK?
Először a személyes kapcsolattartót érdemes felhívni, ha esetleg ő valami oknál fogva nem elérhető, akkor kérjük tárcsázd a központi telefonszámot.

 

VAN MOBILAPPLIKÁCIÓ HOZZÁ?
Igen. Jelenleg iOS és Android operációs rendszerrel ellátott okostelefonokon működik. Az applikációkat a Play áruházból, valamint az Apple Store-ból lehet letölteni.